SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

AK PARTİ ÜYESİ ADAY ADAYI EROL ÇITIRDAN KARATAŞA ZİYARET

AK PARTİ ÜYESİ ADAY ADAYI EROL ÇITIRDAN  KARATAŞA ZİYARET
Bu haber 10 Ocak 2024 - 14:08 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

Amasya ak parti il genel meclis üyesi aday adayı Erol çıtır Amasya radyo televizyonu (art) yönetim kurulu başkanı hasan Karataş ı makamında ziyaret etti hoş sohbetle devam eden ziyarete hasan Karataş teşekkür dileklerini iletti Çıtır’a çıktığı yolda başarılar diledi.

YALAN HABERE İTİMAR ETMEYİN! AK PARTİ AMASYA İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI: EROL ÇITIR Hakkımda; AK Parti Amasya İl Genel Üyesi Aday Adaylığından çekildiğim haberleri bilinçli bir şekilde yayılıyor.Böyle bir haberi ne amaçla yayarlar, kime yarar biz çok iyi biliyoruz.Siyaset yalan haber yayarak algı yaparak mesafe alma sanatı değildir.Siyaset projelerle, yönetim anlayışıyla, fakir, fukara, garip, guraba haklarını gözeterek, koruyarak memlekete hizmet etme sanatıdır. Algılarla, yalanlarla siyaset yapanlaradır sözüm;Bu siyasi yaklaşım ahlakibir yaklaşım değildirŞahsımın Amasya basınına verdiği bir demeçi olmadan böyle bir haber yaymak yalancılıktır, sahtekarlıktır.Kınıyorum..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA