SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

AMASYA 2019-2020 FUTBOL SEZONU

AMASYA 2019-2020 FUTBOL SEZONU
Bu haber 13 Eylül 2019 - 14:53 'de eklendi ve 1.281 views kez görüntülendi.

Amasya Amatör Lig 2019-2020 Futbol sezonu 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak olan U-14 ve U-16 lig maçları ile başlıyor.
Amasya Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda lig fikstürü belirlenerek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya, Spor İl Müdürü Kadir Kılıç, TFF İl Temsilcisi Bünyamin Arslan, ASKF Başkanı Naci Öztürk, Spor İl Müdürlüğü Şube Sorumlusu Nadir Noyan, Hakem Temsilcisi Fatih Tokmak, Merzifon Gençlerbirliği Spor Yönetici Selahattin Cırpan, Amasya Belediye Spor Yöneticisi Şerafettin Aykaç ve Suluova Sebatspor Yöneticisi Bünyamin Lafçı katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA