SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA İL TEMSİLCİLİĞİNE ECZ. AYSİN MELEK TAŞDELEN ATANDI

AMASYA İL TEMSİLCİLİĞİNE ECZ. AYSİN MELEK TAŞDELEN ATANDI
Bu haber 26 Ekim 2019 - 8:42 'de eklendi ve 1.716 views kez görüntülendi.

Samsun Bölge Adalet Komisyonu bünyesinde 9 ildeki yapılanma çalışmaları kapsamında, Amasya il temsilcisinin belirlenmesi ile Suluova’da Taşdelen Eczanesi sahibi Eczacı Aysin Melek Taşdelen’in ataması gerçekleştirildi.
Samsun Bölge Bilirkişiler Derneği Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Eczacı Aysin Melek Taşdelen Amasya ilinde Samsun Bölge Bilirkişiler Derneği İl temsilciliğine seçilmiştir. 2017 yılında Adli Bilirkişiler listesine giren ve Eczacılık uzmanlık alanı ile Kozmetik ve SGK Uyuşmazlıkları alanlarında bilirkişilik faaliyeti yürütmek üzere seçilen Ecz. Aysin Melek Taşdelen’e tüm dernek organlarımız adına başarılar diliyoruz. En kısa sürede il temsil ekibi ile birlikte, Amasya ili ve havalisinde bulunan 189 bilirkişinin daveti ile gerçekleştirilecek İl Toplantısıyla, Amasya’lı Bilirkişilerimizle güçlü bir STK hedefimize bir adım daha ilerlemiş olacağız. İl Temsil heyetine başkanlık edecek olan, Amasya İl Temsilcimiz, aralık ayında planlanan Bilirkişiler Sempozyumu öncesinde bölgelerindeki yapılanmalarını tamamlayarak, birlikte daha güçlü bir teşkilat olarak Amasya’daki sorunlarının Samsun’daki sesi olacaklardır” İfadeleri kullanıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA