SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Karpuz Şöleni: Yazın Renkli Lezzeti Tezgahlarda

Amasya’da Karpuz Şöleni: Yazın Renkli Lezzeti Tezgahlarda
Bu haber 24 Nisan 2024 - 15:37 'de eklendi ve 55 views kez görüntülendi.

Amasya sokakları, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte renklenmeye başladı. Bu renkliliğin en önemli parçalarından biri de karpuz tezgahları oldu. Antalya’dan getirilen ve enfes tatlarıyla dikkat çeken karpuzlar, Pazar tezgahlarında yerini aldı.

Karpuz satıcısı Ali Dursun, bu yılın karpuzlarının önceki yıllara göre daha lezzetli olduğunu belirtiyor. Antalya’nın bereketli topraklarında yetişen karpuzlar, hem tatlarıyla hem de aromalarıyla müşterileri cezbetmeye devam ediyor. Dursun, “Kilo fiyatı 50 lira olan karpuzlarımız, her zamanki gibi yoğun ilgi görüyor. Müşterilerimiz, yazın serinletici tadıyla karpuzu tercih ediyorlar” diyor.

Tezgahlarında bütün karpuzları satın almak istemeyen müşteriler için dilimlenmiş seçenekler de bulunuyor. Bu sayede herkes istediği miktarda ve şekilde karpuz alabiliyor. Pazarcılar, karpuz sezonunun ilerleyen dönemlerinde fiyatların düşeceğini ve daha fazla çeşitlilik sunacaklarını belirtiyorlar.

Gümüşhacıköy’de Haziran ayında başlayacak olan karpuz şenliğini bekleyen Amasyalılar, renkli ve lezzetli karpuzların tadını çıkarmaya devam edecekler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA