SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu haber 13 Ocak 2023 - 8:56 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.
BAŞKAN SARI , BABA İLYAS CEM EVİ İNŞAATINI İNCELEDİ
Yapımı devam eden Cem Evi inşaatını inceleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Belediyesi’nin öncülüğünde, hayırseverlerin destekleri ile yapımı devam eden Cem Evi’nin inşaatını inceleyerek, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.
Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Cem Evi’ni Amasya halkının hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Sarı;
“Bizi büyük bir aile yapan en büyük değer, birbirimizi sevmemiz ve hoşgörümüzdür. Hepimizin peygamberi (SAV), hepimizin Ali’si (RA), hepimizin ehlibeyti, hepimizin Kerbelası diyoruz. Bu muhabbet ışığı bugün de önümüzü aydınlatmaktadır, birliğimizi pekiştirmektedir. Yatırımlarımız ve projelerimizin esas gayesi, hemşerilerimizin huzurlu,mutlu ve birlik içerisinde bir yaşam sürmesidir. Yapımı tüm hızıyla devam eden Cem Evi’nin hayata geçmesi noktasında tüm desteğimizi veriyoruz. Belediyemiz tarafından yer tahsisi yapıldıktan sonra başlayan inşaat çalışmalarını ilk günden beri yakından takip ediyorum. Çok amaçlı salonları ve hizmet alanlarıyla modern bir Cem Evi’ni Amasyalımızın hizmetine açacağız.’’
dedi.
Gelişim sürecine ışık tutan yatırımların ve sosyal sorumluluk projelerinin bölge ayırt etmeden tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ölçülerde hayata geçirmeye özen gösterdiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;
AYRIM GAYRIM OLMAKSIZIN TOPLUMUMUZUN TÜM İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ
‘’ Cem Evi ile ilgili bize düşen tüm görevleri yerine getirdik, yer tahsisinden imalat aşamasına kadar süreçte ki taleplere karşılık verdik. Toplumun tüm kesimlerinin talep ve isteklerine en güzel şekilde karşılık vermeye çaba sarf ediyoruz. Bizde ayrım gayrım yok, hiç olmadı. Hep söylediğim gibi cami de bizim cem evi de. Birlik ve beraberlik içinde bu kültür ve ibadethanenin de gerçek işlevine kavuşacağı günler çok yakın. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır inancımız doğrultusunda adımlar atarak, birlikte hareket ederek daha fazla güçlenip, gelişeceğimize inanıyorum. Bu süreçte emek veren herkesin Hızır yardımcısı, erenler yoldaşı ola.
Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA