SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ ‘KADINLARIMIZ’

EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ ‘KADINLARIMIZ’
Bu haber 12 Mart 2018 - 10:40 'de eklendi ve 1.927 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında karanfil dağıttı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle özel sektörde çalışan ve okuma yazma seferberliği kapsamında Toki Çelebi Mehmet İlkokulunda eğitim gören kadınlara karanfil dağıtarak, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkanımız Fatih Üçok ziyareti esnasında bayanlarla tek tek görüşüp sohbet etti.

Şefkatin, fedakârlığın, sevginin simgesi olan kadınlarımız en değerli varlıklarımızdır diyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok;” Doğumdan ölüme kadar her anda varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. “dedi.

Düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine, Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a, Eşi Hilal Üçok, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Sarı ve Teşkilatı, Mhp Meclis Üyesi Şengül Çağlar, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Canan Oral ve Üyeleri ile birlikte Belediyemizin bayan personelleri eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA