SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN MASKE YARDIMI

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN MASKE YARDIMI
Bu haber 18 Eylül 2020 - 11:02 'de eklendi ve 352 views kez görüntülendi.

Suluova Ülkü Ocaklarından 10 bin ücretsiz maske

Amasya’nın Suluova ilçesinde faaliyet gösteren Suluova Ülkü Ocakları toplum yararına çalışan kamu kurum ve kuruluşlara 10 bin adet ücretsiz maske dağıttı.

Maskeleri, İzmir’de yaşayan Amasyalı hayırsever bir iş insanının getirdiğini belirten Suluova Ülkü Ocakları Başkanı Satılmış Erdem, “Bilindiği üzere Kovid-19 sürecindeyiz ve virüsten korunmak için maske en önemli etken. Maskelerimiz İzmir’de yaşayan bir gönül dostu kardeşimizin ocağımıza hibesidir ve kardeşimiz öncelikle eğitim kurumlarına, vakıflara, derneklere ve toplum yararına çalışan kurumlara dağıtılmak üzere bizlere 10 bin adet maskeyi ücretsiz gönderdi. Bizler de dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ülkü ocaklarının sadece eğitim ve kültür vakfı olmadığını, aynı zamanda misyonunda yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin de sahip bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Erdem, “Korona virüs ile devletimiz mücadele ederken biz de katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz birçok kampanya ve faaliyetlerimiz var. Bizlere bu desteği sağlayan maskeleri gönderen Amasyalı kardeşimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Maske dağıtanlardan biri olan özel rehabilitasyon kurumu müdürü Selahattin Çağlar Caneli, “14 yıldır Suluova’da engelli kardeşlerimize yönelik olarak özel rehabilitasyon kurumunu işletmekteyiz. Bugün Suluova Ülkü Ocakları Başkanı Satılmış Erdem bey bizleri ziyaret ederek engelli kardeşlerimiz için kullanacağımız maske ve eldivenleri hediye etti. Diğer kurumlara da örnek olacak bir çalışma, kendilerine ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA