SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

PARKLARIMIZ YENİLENİYOR

PARKLARIMIZ YENİLENİYOR
Bu haber 26 Haziran 2018 - 8:28 'de eklendi ve 873 views kez görüntülendi.

Sosyal alanlarıyla daha modern Suluova için çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, İlçemiz genelindeki parklarda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şeker Mahallesi Yelpaze Sokak üzerindeki parkımız yenileniyor, bu kapsamda ekiplerimiz çocuk oyun grubunun yenileme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarımız çevre düzenlemesi ile devam edecek.

“Vatandaşlarımızdan Gelen Talepleri Önemsiyoruz”

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların toplum yaşamında çok önemli rol üstlendiğini ve hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda park yapım ve yenileme çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok;“İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tespitlerimiz doğrultusunda yeni park yapım çalışmalarımız ivedilik kazandı. Her zaman olduğu gibi mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA