SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

SOKAK HAYVANLARINA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

SOKAK HAYVANLARINA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
Bu haber 18 Ekim 2019 - 11:09 'de eklendi ve 1.499 views kez görüntülendi.

Şehit Aydın Korkmaz İlkokulu ve Şehit Yüzbaşı Alper Kalem Ortaokulu Öğrencileri, Öğretmenleri nezaretinde Belediyemize ait Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediyemize ait Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hayvansever hemşehrilerimizin ve özellikle öğrencilerin ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Aydın Korkmaz İlkokulu 3. sınıf öğrencileri ve Şehit Yüzbaşı Alper Kalem Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri  Hayvanlara karşı olan sevgi ve şefkat duygularını geliştirmek amacıyla Belediyemize ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini öğrenen öğrenciler, kafesleri tek tek gezerek yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilere Belediyemiz tarafından ikramlar ve hediyeler verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA