SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

BELEDİYEMİZDEN KAR VE DON UYARISI

BELEDİYEMİZDEN KAR VE DON UYARISI
Bu haber 26 Ocak 2018 - 10:35 'de eklendi ve 747 views kez görüntülendi.

Dün gece saatlerinde İlçemizi etkisi altına alan kar yağışı, meteoroloji verilerine göre önümüzdeki bir kaç gün sürecek. Belediyemiz, kar yağışı, buzlanma ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Hemşehrilerimizi tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kar yağışı ve soğuk havanın hafta sonuna kadar etkili olmasının beklendiğine dikkat çekilerek hemşehrilerimizden dikkatli olmaları istenildi.

Ekiplerin karla mücadele ve buzlanmalara karşı düzenli çalışma yürüttükleri aktarılan açıklamada; “ Bugün Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre İlçemizde yoğun kar yağışı etkisini artıracaktır. “İlçemizi etkisi altına alan kar yağışı karşısında Hemşehrilerimizin tedbirli olmalarını, trafiğe çıkan araç sürücülerinin kar lastiği veya zincirsiz bir şekilde trafiğe çıkmamalarını rica ederiz. Sürücülerin araç kullanırken takip mesafelerini korumaları, aşırı hız yapmamaları büyük önem arz etmektedir. Ayrıca, su sayaçlarının donmaya karşı koruma altına alınması, olası baca tıkanmalarına veya alçak basınçlı havalarda karbon monoksit zehirlenme vakalarına karşı da hemşehrilerimizin dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ederiz.” denildi.

Meteoroloji yetkilileri kar yağışının cumartesi gecesine kadar devam edeceği ve hava sıcaklığının da -4 derecelere kadar düşebileceği yönünde uyarıda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA