SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

Ormancılar Arasında Heyecan: Amasya’da Çeyrek Final Mücadelesi

Ormancılar Arasında Heyecan: Amasya’da Çeyrek Final Mücadelesi
Bu haber 24 Nisan 2024 - 15:31 'de eklendi ve 55 views kez görüntülendi.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes” sloganıyla gerçekleştirilen Futbol Halı Saha Turnuvası, birimler arasında dostane bir rekabet ortamı sağlamaya devam ediyor. Müdür Ferdi Özer’in başlangıç vuruşuyla 13 Ocak’ta başlayan turnuva, birimler arasındaki takım ruhunu pekiştirmeyi, farklı şehirlerden gelen çalışanların tanışmasını sağlamayı ve samimiyet ile işbirliği ortamı oluşturmayı hedefliyor.

“Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes” Halı Saha Futbol Turnuvası’nın çeyrek finalinde 4. hafta maçları büyük heyecan yarattı. Tokat Orman İşletme Müdürlüğü, Amasya’yı 3-0 mağlup ederek hükmen galip geldi. Diğer çeyrek final maçlarında ise Osmancık Orman İşletme Müdürlüğü, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü’nü 4-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

B grubunda yaşanan çeyrek final heyecanında ise Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ile Amasya Orman Bölge Müdürlüğü arasındaki maç, her iki takımın sahaya çıkmaması nedeniyle hakem kararıyla oynanamadı. Diğer maçta ise Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü, Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nü 6-5 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA