SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Bu haber 12 Mart 2018 - 10:36 'de eklendi ve 1.750 views kez görüntülendi.
  • Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Kadının toplumda olan yeri ve öneminin 15 Temmuz gecesi bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok “ Şehit annelerimiz başta olmak üzere, Milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etken role sahip olan kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum.

    Kadın erkek eşitliğinin apaçık sergilendiği, hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesi, kamyonu alıp taksim meydanına giden Şerife Boz gibi, darbeci hainlerin kullandığı tankın altında şehit olan Türkan Türkmen gibi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cep telefonu ekranıyla canlı yayına bağlayan gazeteci Hande Fırat gibi, o gece meydanımız’da bulunan ve meydandan bir dakika bile ayrılmayarak demokrasi nöbeti tutan kadın hemşehrilerimiz gibi dik duran kadınlarımız olduğu sürece Türkiye Cumhuriyetinin sırtı yere gelmeyecek ve ülkemizin gelişmesinde büyük rol almaya devam edeceklerdir.Bizlere düşen en büyük görev toplumun her kesiminde kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini korumaktır. Değerli varlıklarımız olan kadınlarımız bir gün değil her gün sevgi ve saygıyla hatırlanmalıdır. Sevginin ve asaletin kaynağı olan başta Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim. “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA