SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

MÜZİK HİSSEDİLMELİ

MÜZİK HİSSEDİLMELİ
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 15:29 'de eklendi ve 1.275 views kez görüntülendi.

Amasya Üniversitesi Müzik Kulübüne üye öğrencilerin katılımıyla oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu, Milli Hakimiyet Yerleşkesi ve Suluova Meslek Yüksekokulunda konser verdi. Tam bir türkü şöleninin yaşandığı konserler izleyiciler tarafından da çok beğenildi.
Müzik Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Aslan Say; koro çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek şu cümleleri kaydetti: ‘’Başta bizlere güvenerek çalışmalarımızı destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay’a ve üniversitemizin tüm idari kadrosuna teşekkür ederim. Müzik ancak hissedilirse icra edilebilir. Bu da çok büyük özveri gerektirir. Bizimle haftalarca ve pazar günlerini feda ederek koromuzu çalıştıran Selim Sondaş ve Emre Aktaş hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeklerini ve haklarını ödeyemeyiz. Koromuzun değerli solistleri ki bir kısmini bu sene mezun ediyoruz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA