SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

Başkan Civek, Gümüşhacıköy Çiftçisinin Yanındayız

Başkan Civek, Gümüşhacıköy Çiftçisinin Yanındayız
Bu haber 17 Mart 2023 - 10:20 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ömer Civek, Gümüşhacıköy Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Civek Ziraat Odası Başkanı Seçilen Sadık Çolak ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Civek’e odanın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Ziyarette Çiftçinin Sorunları ve ilçe hakkında konuşuldu

İnsan yaşamının sürdürebilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörünün geldiğini aktaran   Başkan Civek, “Ziraat odaları ülkemizde en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi.

Ziraat Odalarının Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunların ilgili yerlere bildirilmesi ve çözüm üretmesi yanında üretim artışını sağlamak için çiftçilerin yanında yer alan, yardımcı olan kuruluş olduğunu ifade eden Civek, “İlçemizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için eğitimler  içerisinde daha çok düzenlenmeli çiftçilerimiz, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerimiz bu işleri daha bilinçli olarak yapmalılar.” dedi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çolak ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ömer Civek’e teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA