SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

‘GELECEK ELİMİZDE’ PROJESİNDE GURURLANDIRAN FİNAL

‘GELECEK ELİMİZDE’ PROJESİNDE GURURLANDIRAN FİNAL
Bu haber 12 Mart 2018 - 10:38 'de eklendi ve 670 views kez görüntülendi.

Okullarda kamu malına sahip çıkma ve kaynakların verimli kullanımına yönelik ‘Gelecek elimizde’ adlı projesi kapsamında dergi dağıtan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Türkçeyi öğrenir öğrenmez ilk iş olarak ezberlediği İstiklal Marşı’nı seslendiren ilkokul 1. sınıf öğrencisi Suriyeli Nura’nın performansı karşısında gururlandı.

Kendisi de eğitimci olan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Çocuğumuz hevesli, Türkçeyi de çok güzel konuşuyor. Arkadaşlarıyla rahat iletişim kurabilecek kadar Türkçeyi öğrenmiş. Öğrenir öğrenmez de İstiklal Marşımızı seslendirmesi milli duygularımızı kabarttı” dedi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, olması gereken davranışların yanı sıra boyamalar, bulmacalar ve eğlenceli hikâyelerin yer aldığı bol görsel destekli dergileri Şehit Aydın Korkmaz ve Halit Osman Otçu İlkokullarına dağıtarak bilgilendirmelerde bulundu. Buluştuğu her okuldaki öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Başkan Yardımcılarımız İzzet Balcı, Mahmut Aslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emre Gücek eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA