SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

Öğrencilere Simit Çay İkramı

Öğrencilere Simit Çay İkramı
Bu haber 16 Ocak 2023 - 10:45 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Rektör Elmacı’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Apaydın, Genel Sekreter Duran Çuhadar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Samet Kaya, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İlhami Türkyılmaz’da eşlik etti.

Her hafta öğrencilerimize vakit ayırarak onlarla bir araya gelen Rektör Elmacı öğrencilerden gelen talep, istek ve önerileri dinleyerek öğrencilerin ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturuyor.

“Soğuk kış günlerinde çay simit harika”

Gece geç saatlere kadar Hüseyin Hüsâmeddin Yasar Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrenciler; Soğuk kış günlerinde burada oturup sıcak bir çay çorba içmek ve yanından simit ikramı çok güzel. Bunun dışında kütüphanede oturup ders çalışabiliyoruz, hoş vakit geçirebiliyoruz. O yüzden burada çok güzel bir ortam var, üniversitemizin böyle bir şey düşünerek yoğun ve dikkat gerektiren özellikle final döneminde hep yanımızda olan, tüm talep ve isteklerimizi yerine getiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya ve üniversite yönetimine teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla geçen etkinlikte Rektör Elmacı, “Gerek ilimizden gerek il dışından üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerimiz, bizlere ailelerinden birer emanettir. Öğrenciler ile vakit geçirmenin ve onların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinde katkı sağlayan tüm üniversitemiz personellerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA