SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Bu haber 08 Şubat 2018 - 11:22 'de eklendi ve 1.566 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için giden hemşehrilerimizi dualarla uğurladı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok kutsal topraklara Umre vazifesini yerine getirmek için giden hemşehrilerimizi dualarla uğurladı. Başkanımız Fatih Üçok umreye gidecek hemşehrilerimizin ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanına ortak oldu.

Umreye gidecek hemşehrileriyle bir araya gelen Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Kutsal yolculuğu yapmak üzere toplanan hemşehrilerimizi uğurlamaya geldik. Allah bu görevi herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu. Hayırlısıyla gidip gelmenizi temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimize hayırlı yolculuklar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Ülkemiz ve milletimiz için dualarını eksik etmesinler” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA