SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA’YA 319 SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ 101 İŞÇİ TOPLAM 420 PERSONEL ALINACAK

AMASYA’YA 319 SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ 101 İŞÇİ TOPLAM 420 PERSONEL ALINACAK
Bu haber 29 Kasım 2022 - 16:05 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

Amasya’ya 319 sözleşmeli sağlık personeli, 101 işçi toplam 420 personel alınacak.

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan açıklamaya göre ülke genelinde 42 bin 500 personel alımı yapılacak. Amasya genelinde de yapılacak olan personel alımları için başvurular başladı. Amasya genelinde ki il ve ilçede yer alan hastanelere alınacak personel ihtiyacı da belli oldu.
Amasya genelinde Sağlık Bakanlığınca il ve ilçedeki hastanelere Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Temizlik Görevlisi, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Marangoz, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel) alınacak.
İş başvurular İŞKUR “esube.iskur.gov.tr” adresi üzerinden 28 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında yapılacaktır. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri ve bir mesleğe başvuru yapabilecekler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA