SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

HALKIN İÇİNDE HALKLA İÇ İÇE

HALKIN İÇİNDE HALKLA İÇ İÇE
Bu haber 20 Şubat 2018 - 10:19 'de eklendi ve 440 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Suluova’lı hemşehrilerinin talep ve isteklerini dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşla bir araya geliyor.

Daha yaşanabilir Suluova için rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında zamanının çoğunu sahada hemşehrilerinin istek ve taleplerini birebir dinleyerek geçiren Belediye Başkanımız Fatih Üçok,” Hemşehrilerimizden aldığımız güçle daima ileri gitmek, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz gün de dediğimiz gibi şehrimizi hemşehrilerimize beraber yönetmeye gayret gösteriyor, onların istek ve taleplerini hizmetlerimizin en başına koyuyoruz” dedi.

Esnaf ve hemşehrilerimize ziyaretlerinde Başkanımız Fatih Üçok’a Başkan Yardımcımız İzzet Balcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA