SON DAKİKA

Suluova Gazetesi
Kurukafa

VALİLERİMİZDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

VALİLERİMİZDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET
Bu haber 13 Ocak 2018 - 15:04 'de eklendi ve 488 views kez görüntülendi.

Amasya Valimiz Sn. Dr. Osman Varol ve 2003 – 2006 yılları arasında İlçe Kaymakamı olarak Suluova’da görev yapan Samsun Valimiz Sn. Osman Kaymak ile birlikte Belediyemize ziyarette bulundular.

Amasya Valimiz Sn. Dr. Osman Varol ve 2003 – 2006 yılları arasında İlçe Kaymakamı olarak Suluova’da görev yapan Samsun Valimiz Sn. Osman Kaymak ile birlikte Belediyemize ziyarette bulunarak Belediye Başkanımız Fatih Üçok’tan ilçemizde devam eden ve yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Sayın Valilerimizi Belediye girişinde Belediye Başkanımız Fatih Üçok ve Birim Müdürlerimiz karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “ Sayın Valilerimiz Dr. Osman Varol bey ve Sn. Osman Kaymak beyefendilere belediyemize ziyaretlerinden ötürü hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyorum.” diye konuştu.

Sn. Valimiz Dr. Osman Varol ve Samsun Valisi Osman Kaymak son aşamaya gelerek peyzaj çalışması yapılan yeni belediye hizmet binamızda incelemelerde bulundu. Sonrasında Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Valilerimize gümüş işlemeli Osmanlı Tuğrası takdim etti. Valilerimiz hatıra fotoğrafı çektirerek diğer programları için Belediyemizden ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA